https://cinecrowd.com/nl/why-every-psychiatrist-should-play-piano

Als de 55-jarige Ineke in de overgang raakt, komt zij in een diepe depressie. De voorgeschreven antidepressiva veroorzaken bij haar een heftige manische episode. Dat haar stemmingsstoornis weleens door hormonen veroorzaakt kon zijn, zoals zij eerder in de puberteit had ervaren, toen eenzelfde stemmingsstoornis haar trof, wil er bij haar behandelaars niet in. Samen met haar nicht en filmmaker Wendelien Voogd gaat zij op zoek naar een behandeling die meer op het vrouwenlichaam georiënteerd is.

https://cinecrowd.com/nl/why-every-psychiatrist-should-play-piano

Als de 55-jarige Ineke in de overgang raakt, komt zij in een diepe depressie. De voorgeschreven antidepressiva veroorzaken bij haar een heftige manische episode. Dat haar stemmingsstoornis weleens door hormonen veroorzaakt kon zijn, zoals zij eerder in de puberteit had ervaren, toen eenzelfde stemmingsstoornis haar trof, wil er bij haar behandelaars niet in. Samen met haar nicht en filmmaker Wendelien Voogd gaat zij op zoek naar een behandeling die meer op het vrouwenlichaam georiënteerd is.

https://cinecrowd.com/nl/why-every-psychiatrist-should-play-piano

Als de 55-jarige Ineke in de overgang raakt, komt zij in een diepe depressie. De voorgeschreven antidepressiva veroorzaken bij haar een heftige manische episode. Dat haar stemmingsstoornis weleens door hormonen veroorzaakt kon zijn, zoals zij eerder in de puberteit had ervaren, toen eenzelfde stemmingsstoornis haar trof, wil er bij haar behandelaars niet in. Samen met haar nicht en filmmaker Wendelien Voogd gaat zij op zoek naar een behandeling die meer op het vrouwenlichaam georiënteerd is.